Целта на денталната работа винаги ще бъде постигането на високо естетичен и дългосрочен ефект. В този смисъл циркониевите възстановянания отговарят на тези изисквания и осигуряват дълговременно крайно възстановяване.

Когато става дума за избора на материали за зъбни реставрации, подобренията в производствените процеси на керамика като цирконий позволиха на много зъботехнически лаборатории да изберат с увереност неметални решения.

В резултат на изискването да се осигурят на пациентите висококачествени, естетични и биосъвместими протезни зъбни възстановявания, търсенето на начини за производство на изцяло керамични мостове, предлагащи дългосрочна стабилност. Циркониевият оксид (цирконий) с отличната си здравина и биосъвместимост, качества, известни от протезирането на импланти, е предпочитан материал.

Биосъвместимост

Малък процент от населението е свръхчувствителен към зъбни сплави, съдържащи както благородни, така и неблагородни метали като паладий и никел. Безметалните керамични системи премахват този проблем.

Дългосрочна издържливост

Стоматологичният материал трябва да се адаптира към различните влияния и условия на устната среда. Основната грижа при изработката на е насочена към адекватна дългосрочна сила при функционален стрес в посочения диапазон от показания. От клинична гледна точка първостепенното значение има не първоначалната якост на самия керамичен материал, а времето, през което ще продължи трайната реставрация.

Добро напасване

Добрата точност на напасване също е определящ фактор за клиничен успех. Тези изисквания вече могат да бъдат постигнати с помощта на прецизни технологии за сканиране и фрезоване, съчетани с точно познаване на циркониевата керамика и нейните изключителни механични и оптични свойства.

Естетика

Естетиката, разбира се, е много субективен атрибут, но може да бъде оценена чрез анализ на характеристики като цвят (съвпадение на нюансите) и полупрозрачност на материала, тъй като те изглежда оказват най-голямо влияние върху възприемането от пациента на зъбната реставрация.

Благодарение на широката гама циркониеви продукти, използвани в нашата лаборатория Дак Дент,  ние можем да покрием естетичните критерии на нашите клиенти. Успешно прилагаме циркониеви продукти както при единични дефекти на съзъбието, изискващи висока естетика и ниско ниво на абразия спрямо наличните естествени зъбни структури,така и при цялостно лечение с повече липсващи зъби .

Проверени световноизвестни доставчици

Освен добрите свойства на циркония като материал за изработка на стоматологични продукти, важно е, че ние в Дак Дент работим с доставчици на световно ниво, за да покрием очакванията на пациентите и използваме в пълнота свойствата на циркония като материал за реставрации. Високата прецизност, перфектното прилягане и великолепната естетика на използваните при нас циркониеви реставрации са съчетани с повишена производителност и ефективност поради спестяващи време процеси, защото се доверяваме на компании като Ivoclar-Vivadent, VITA Zahnfabrik, GC-dental и други. Комбинирайки висококачествените материали с

Продължаващата интеграция на CAD / CAM технологиите

В работните процеси в Дак Дент, ние можем да произвеждаме както естетични предни, така и трайни задни възстановявания. С пациенти, които все повече изискват естествени и дълготрайни резултати, CAD / CAM дава възможност на зъботехническите лаборатории да изпълнят тези очаквания и да създадат керамични реставрации с пълен контур, изработени от материали като високопрозрачен, многослоен цирконий, които са предназначени да осигурят дългосрочни решения.

© 2020 Дак-дент Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev